Poveste

Erau odata un baiat si o fata care se iubeau foarte mult. Dar erau amandoi saraci, asa ca au cazut de acord sa astepte pana ce baiatul va face destui bani, pentru a putea trai confortabil. Atunci se vor casatori si vor trai fericiti. I-a trebuit mult sa-i faca, intrucat strangerea banilor este o treaba tare inceata, iar el dorea, din moment ce o facea, sa adune destul pentru a fi cu adevarat fericiti. In cele din urma si-a atins scopul si s-a intors acasa bogat!
Atunci s-au intalnit din nou in salonasul saracacios mobilat unde se despartisera. Dar nu au stat la fel de aproape ca in trecut. Caci ea traise singura atat de mult, incat luase apucaturi de fata batrana si se simtea foarte enervata ca el ii murdarise covorul cu ghetele pline de noroi. Iar el trudise atat de mult pentru a castiga bani, incat devenise dur si rece ca insisi banii si facea eforturi sa se gandeasca la ceva afectuos pe care i l-ar putea spune.
Asa ca, pentru un timp, au stat unul de o parte si altul de cealalta a ornamentului care imita semineul adevarat, amandoi intrebandu-se de ce au varsat lacrimi atat de fierbinti cand erau saraci!In goana dupa bani....pierdusera dragostea! Acum.... erau doi straini care la despartire si-au spus "La revedere!", si s-au simtit usurati.Timpul duce totul cu el! Nu lasati dragostea sa moara......ingrijiti-o ca pe cea mai firava floare! Daca dragostea moare, viata voastra va fi goala si lipsita de sens!

http://www.youtube.com/watch?v=NapiNpBfiEU&feature=related

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

rec

Powered By Blogger
toateBlogurile.ro